AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan yardımcısı olmak

Kahve falında başbakan yardımcısı olmak

Kahve falında başbakan yardımcısı olmak kişinin kendi başının çaresine bakacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan yardımcısı olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Kahve falında başbakan yardımcısı olmak dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakandan yardım istemek mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancını artıracağına işaret eder.

Kahve falında başbakandan yardım görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan yardım almak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yardım ettiğini görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakana yardım etmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yardımcısı olduğunu görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın yanında çalışmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir