AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan yardım almak

Kahve falında başbakandan yardım almak

Kahve falında başbakandan yardım almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakandan yardım almak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında başbakanın yardım ettiğini görmek idealist kimse olacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakandan yardım görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, rahat bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında başbakandan yardım istemek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, karlı çıkacağına yorulur.

Kahve falında başbakandan yardım almak fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına delalettir.

Kahve falında başbakana yardım etmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, güzel günlerinin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakan yardımcısı olmak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın yardımcısı olduğunu görmek kendine olan güvenini yitireceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir