AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadından tokat yemek

Kahve falında kadından tokat yemek

Kahve falında kadından tokat yemek borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, zor zamanların sona ereceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kadından tokat yemek gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Kahve falında kadından tokat yemek ağız tadının da kaçacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadından tokat yemek işlerin aksamayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında kadına tokat atmak bir anda atılıma geçeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadına tokat atmak kinin ve düşmanlığın giderileceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babadan tokat yemek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden tokat yemek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına delalettir.

Kahve falında müdüründen tokat yemek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında enseye tokat yemek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir