AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiden tokat yemek

Kahve falında ölmüş kişiden tokat yemek

Kahve falında ölmüş kişiden tokat yemek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, düşmanlarını kaybetmeye, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kişiden tokat yemek gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Kahve falında sevdiğin kişiden tokat yemek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiden tokat yemek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık birinden tokat yemek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, kafasının boşalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızdan tokat yemek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birinden tokat yemek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sorunların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşten tokat yemek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir