AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakandan imza almak

Kahve falında başbakandan imza almak

Kahve falında başbakandan imza almak yaşanan hastalıkların sona ereceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakandan imza almak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdeki insanlarla olan ilşkilerinize biraz daha özen gösterin.

Kahve falında başbakandan imza almak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın imza attığını görmek verimin ve bereketin geleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah imza atmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine tabir olunur.

Kahve falında bankada imza atmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin imza attığını görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin yerine imza atmak ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulur.

Kahve falında sanatçıdan imza almak aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bir kağıda imza atmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir