AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin imza attığını görmek

Kahve falında birinin imza attığını görmek

Kahve falında birinin imza attığını görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin imza attığını gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Kahve falında birinin imza attığını görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının imza attığını görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birinin imza attığını görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın imza attığını görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin imza attığını görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kağıda imza attığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının imzasını görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında imzalı kağıt görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir