AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla beraber olmak

Kahve falında başbakanla beraber olmak

Kahve falında başbakanla beraber olmak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla beraber olmak gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Kahve falında başbakanla beraber gezmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla beraber namaz kılmak sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla beraber yürümek işlerinin daha kötüye gideceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanla beraber olmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı kadınla beraber olmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle beraber uyumak en çetin zorlukların aşılacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkekle beraber olmak rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine rivayet eder.

Kahve falında birisiyle beraber yemek yemek görmek dinini yaşayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir