AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana kızmak

Kahve falında başbakana kızmak

Kahve falında başbakana kızmak başarıyla geleceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, istediği başarıya kavuşacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başbakana kızmak gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri içine çekilebilir veya rekabet arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında başbakanın kızdığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakana kızmak bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hanımına kızmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine inanılır.

Kahve falında kızdan yüzük almak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Kahve falında oğluna kızmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında annesine kızdığını görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine inanılır.

Kahve falında ablaya kızmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin kızdığını görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir