AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın kızdığını görmek

Kahve falında başbakanın kızdığını görmek

Kahve falında başbakanın kızdığını görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanın kızdığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Kahve falında başbakanın kızdığını görmek kafasının da rahat edeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakana kızmak yaşam standartlarının artacağına, borcunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birine kızmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında anneme kızmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kızdan hediye almak zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızda yüzük görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeğenine kızmak hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye kızmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir