AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızdan yüzük almak

Kahve falında kızdan yüzük almak

Kahve falında kızdan yüzük almak bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızdan yüzük almak gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bekar kızda yüzük görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızdan yüzük almak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabaya kızmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında bağırıp kızmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Kahve falında nişanlıya kızmak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızdan gül almak üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kızdan hediye almak güzel haberlerin alınacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın kızdığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir