AnaSayfa / Genel / Kahve falında ablaya kızmak

Kahve falında ablaya kızmak

Kahve falında ablaya kızmak sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ablaya kızmak gördüyseniz:

  • Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında ablaya kızmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli ablayı gelinlikle görmek zorluklarının biteceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ablasının ağladığını görmek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalettir.

Kahve falında ablanın kocasını görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablasını sıkıntılı görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına yorulur.

Kahve falında anneyi ve ablayı görmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, kötü karakterli bir kadına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablanın kızı olduğunu görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktaki ablasını görmek güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir