AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinin kızdığını görmek

Kahve falında ölü birinin kızdığını görmek

Kahve falında ölü birinin kızdığını görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin kızdığını gördüyseniz:

  • Yakında istediğiniz noktada olabilirsiniz.

Kahve falında ölünün kızdığını görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine kızmak çok kötü günler geçirileceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kızdırmak kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, adından konuşulur olacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin kızdığını görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye kızmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızdan çiçek almak göğüs germek zorunda kalınacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babasına kızmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında kaynananın kızdığını görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir