AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakan ve bakan görmek

Kahve falında başbakan ve bakan görmek

Kahve falında başbakan ve bakan görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, iyi hissedeceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, ne yöne gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan ve bakan gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Kahve falında başbakan bakan görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan ve bakan görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakanla konuştuğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Kahve falında fal bakan hoca görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, eksiklerinin farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bakan görmek işlerin kapanacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bakan eşi görmek mal kayıpları da yaşayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalettir.

Kahve falında denize bakan ev görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet eder.

Kahve falında çalışma bakanı görmek fakir çocukları giydireceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir