AnaSayfa / Genel / Kahve falında bakanla konuştuğunu görmek

Kahve falında bakanla konuştuğunu görmek

Kahve falında bakanla konuştuğunu görmek hayal kırıklığına düşeceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bakanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yapabileceğinizin en iyisini yapmalısınız.

Kahve falında bakanla konuştuğunu görmek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Kahve falında bakan elini öpmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine alamet eder.

Kahve falında milli eğitim bakanını görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında çalışma bakanını görmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında camdan bakan birini görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya delalet eder.

Kahve falında kahve falı bakan birini görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine inanılır.

Kahve falında mili eğitim bakanını görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dışişleri bakanını görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, bir anda atılıma geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir