AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalışma bakanı görmek

Kahve falında çalışma bakanı görmek

Kahve falında çalışma bakanı görmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, eksiği kendinde bulacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalışma bakanı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Kahve falında çalışma bakanı görmek kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında çalışma bakanını görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakanla telefonda konuşmak hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine yorulur.

Kahve falında bakanla görüşmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içişleri bakanı görmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında camdan bakan birini görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Kahve falında dışişleri bakanını görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına delalettir.

Kahve falında ekonomi bakanını görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir