AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil iplik görmek

Kahve falında yeşil iplik görmek

Kahve falında yeşil iplik görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil iplik gördüyseniz:

  • Zayıf noktalarınızı açık etmemeye çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil iplik almak işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yün iplik görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil iplik görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gri iplik görmek bunun için sabırsızlanacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ipliğe düğüm atmak anne baba hayır dualarının alınacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek huzurunun yerine geleceğine, uzun bir ömre sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında düğümlü iplik görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir