AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak gördüyseniz:

  • Ortaya koyması ya da yerine getirmesi zor görevler varsa, yanıltıcı sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkartmak çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan toplu iğne çıkarmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan saç çıkartmak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, zenginliğe kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan kıl çıkartmak aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan kıl çıkardığını görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan iğne çıkarmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, ilim irfan öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek işlerinde atılıma geçeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine inanılır.

Kahve falında toplu iğne takmak daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir