AnaSayfa / Genel / Kahve falında başarılı olamamak

Kahve falında başarılı olamamak

Kahve falında başarılı olamamak sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, herkesten ileriye gideceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Kahve falında başarılı olamamak gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Kahve falında başarı belgesi görmek elde edilecek menfaatlere, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Kahve falında derste başarısız olduğunu görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine işaret eder.

Kahve falında başarılı arkadaş görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Kahve falında okulda başarısız olmak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve başarılı olmak hafifleyeceğine, rahatlayacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işaret eder.

Kahve falında sınavda başarılı olamamak dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine tabir olunur.

Kahve falında işte başarısız olmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında başarı görmek iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir