AnaSayfa / Genel / Kahve falında işte başarısız olmak

Kahve falında işte başarısız olmak

Kahve falında işte başarısız olmak her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, darlık içine düşeceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işte başarısız olmak gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Kahve falında işte başarısız olmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında birinin başarılı olduğunu görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başarılı arkadaş görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine delalet eder.

Kahve falında bir sınavda başarılı olmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başarılı olduğunu görmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine yorulur.

Kahve falında başarı belgesi görmek tartışmalar yaşanacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çok başarılı olmak işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir