AnaSayfa / Genel / Kahve falında okulda başarısız olmak

Kahve falında okulda başarısız olmak

Kahve falında okulda başarısız olmak geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında okulda başarısız olmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı, yeteneklerinizi veya takviminizi doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında okulda başarılı olmak mutluluğundan olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Kahve falında okulda başarısız olmak çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okulda başarılı olduğunu görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, tatsızlık olacağına delalet eder.

Kahve falında sınava girmek ve başarısız olmak büyük başarılar kazanılacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dersten başarısız olmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında başarılı olduğunu görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birinin başarılı olduğunu görmek hayır getirecek yollara girileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında bir sınavda başarılı olmak zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, mal mülk kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir