AnaSayfa / Genel / Kahve falında başarılı arkadaş görmek

Kahve falında başarılı arkadaş görmek

Kahve falında başarılı arkadaş görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, kırgınlık yaşanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başarılı arkadaş gördüyseniz:

  • Zaman lehinize işliyor, ani hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında arkadaşının başarısını görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında başarılı arkadaş görmek zorlukların günden güne artacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet eder.

Kahve falında derste başarılı olduğunu görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başarılı birini görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında başarı kazanmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına delalettir.

Kahve falında başarı belgesi almak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında okulda başarısız olmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda başarılı olmak istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir