AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton basamak

Kahve falında beton basamak

Kahve falında beton basamak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beton basamak gördüyseniz:

  • Elinize geçmek üzere olan bazı bilgiler engellere takılabilir.

Kahve falında beton basamak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarından düşmek sorunları ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına delalettir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, kendi işinin patronu olunacağına alamet eder.

Kahve falında üç basamaklı sayı görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ümitsizliğe alamet eder.

Kahve falında eksik basamak hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş basamak zorlukların ortadan kalkacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında merdiven basamaklarının yıkıldığını görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir