AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan et gelmek

Kahve falında ağızdan et gelmek

Kahve falında ağızdan et gelmek çaresiz kalacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, hükmünün geçmeyeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, para pul sahibi olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan et gelmek gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa fark etmiyor.

Kahve falında ağızdan et gelmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kan gelmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan et tükürmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızdan et kusmak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan et çıkarmak örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan saç çıkartmak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan bebek doğurmak iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan böcek çıkarmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir