AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Kahve falında toprağa sırt üstü düşmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırt üstü toprağa düşmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü yere düşmek ayrılmış olanların kavuşacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında sırt üstü çamura düşmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü düşmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt üstü düştüğünü görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sırt üstü uçmak kolaylık sağlayacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırt üstü uyumak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir