AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstü başı kirli görmek

Kahve falında üstü başı kirli görmek

Kahve falında üstü başı kirli görmek hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstü başı kirli gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında üstü başı kirli görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstü kirlenmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında üstü kirli görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında üstü kirli olmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalettir.

Kahve falında baş üstü durmak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine delalettir.

Kahve falında üstü başı yırtık görmek düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında baş üstü düşmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini üstü başı yırtık görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, itibarın sarsılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir