AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst üste düşmek

Kahve falında üst üste düşmek

Kahve falında üst üste düşmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında üst üste düşmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanın yolları üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Kahve falında üst üste düşmek zor zamanlar yaşanacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında üst üste sigara içmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, üzüntülü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste mezar görmek hastalıkların sona ereceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üst üste abdest almak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerinin üst üste bindiğini görmek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste araba görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst üste halı görmek endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına alamet eder.

Kahve falında üst üste aynı kişiyi görmek mutsuz olacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir