AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan bebek doğurmak

Kahve falında ağızdan bebek doğurmak

Kahve falında ağızdan bebek doğurmak çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Kahve falında ağızdan bebek doğurmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan doğurmak sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan ip görmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, pek az kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında ağızdan saç çıkarmak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ağızdan akan kan görmek attığı her adımı düşüneceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan para çıkarmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan kıl çıkmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında ağızdan kurt çıkarmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir