AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuş aşağı düşmek

Kahve falında yokuş aşağı düşmek

Kahve falında yokuş aşağı düşmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Kahve falında yokuş aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Açmazlar veya anlaşmazlıklar zaman içinde çözüme kavuşabilir.

Kahve falında yokuş aşağı düşmek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yokuştan aşağı düşmek haramdan ve zinadan uzak duracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalettir.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret eder.

Kahve falında yokuş aşağı yürümek mal varlığında kayıplar yaşayacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek yaptığı işte sivrileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş aşağı gitmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına işarettir.

Kahve falında yokuş aşağı koştuğunu görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir