AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak süt vermek

Kahve falında bir bardak süt vermek

Kahve falında bir bardak süt vermek rahat bir hayata adım atılacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bardak süt vermek gördüyseniz:

  • Kafanızı netleştirip bazı seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında bardakta süt görmek geçiminin zor hale geleceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında bardak içinde süt görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak süt görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardakla süt içmek hayatını kazanırken keyif alacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bardakta anne sütü görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardakta süt görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir