AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta süt görmek

Kahve falında bardakta süt görmek

Kahve falında bardakta süt görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bardakta süt gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle ilgili alacağınız bir karar gelecekte maddi durumunuzu etkileyebilir.

Kahve falında süt dolu bardak görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir bardak süt görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine işaret eder.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardakla süt vermek can sıkıcı haberler almaya, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardakta süt görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında bir bardak süt vermek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardakta anne sütü görmek maddi açıdan ferahlamaya, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında bardağa süt doldurmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir