AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağa süt sağmak

Kahve falında bardağa süt sağmak

Kahve falında bardağa süt sağmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine alamet eder.

Kahve falında bardağa süt sağmak gördüyseniz:

  • Zor ya da sıkıcı bir yolculuk yapmanız mümkündür.

Kahve falında bardağa süt sağmak sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, büyük işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında deve sütü sağmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işarettir.

Kahve falında eşek sütü sağmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kuzu sütü sağmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçiden süt sağmak büyük sorunların yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek için süt sağmak konforunu ve rahatını yitireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında manda sütü sağmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir