AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bardak süt görmek

Kahve falında bir bardak süt görmek

Kahve falında bir bardak süt görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında bir bardak süt gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında bardaktan süt içmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardakta ballı süt görmek işlerin rayından çıkacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardakla süt içmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bardaktan süt içtiğini görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardak dolusu süt görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında bardağa süt sağmak kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında bardakta anne sütü görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, yersiz yere suçlanacağına delalet eder.

Kahve falında bir bardak süt vermek kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir