AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak yutmak

Kahve falında bardak yutmak

Kahve falında bardak yutmak can derdine düşeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bardak yutmak gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında bardak yutmak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerini yutmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında saat yutmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında metal para yutmak tatsızlıkların aşılacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak yutmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında köpek tüyü yutmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Kahve falında ip yutmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare yutmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir