AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip yutmak

Kahve falında ip yutmak

Kahve falında ip yutmak rahatının her zaman yerinde olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, arzuların yerine geleceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip yutmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri veya ortaklıklara girmeniz durumunda duygusal ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında ip yutmak bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında yüzük yutmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kalem yutmak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, planların aksayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam yutmak alınganlıkların hasıl olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında mürekkep yutmak işlerinin ters gideceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında olta yutmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, yeni bir yol çizileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağım yutmak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek yutmak manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, atılan adımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir