AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık bardaklar görmek

Kahve falında kırık bardaklar görmek

Kahve falında kırık bardaklar görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık bardaklar gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Kahve falında bardak kırıkları görmek kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık çay bardakları görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha lüks bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kırık bardak görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık su bardağı görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık bardak atmak girilen yolda zarar edileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardak kırığı görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine yorulur.

Kahve falında bardağın kırık olduğunu görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak kırık görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, başarılarının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir