AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak içinde su görmek

Kahve falında bardak içinde su görmek

Kahve falında bardak içinde su görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, kazancını arttıracağına, yolunun açılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bardak içinde su gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Kahve falında suyun içinde bardak görmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak içinde su görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bardağın içinde balık görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek şöhret ve itibar kazanacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak içinde çay görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında bardak içinde süt görmek işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bardak içinde balık görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir