AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde bardak görmek

Kahve falında suyun içinde bardak görmek

Kahve falında suyun içinde bardak görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında suyun içinde bardak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiyi veya projeyi devam ettirmek ya da başlatmak için ilginç fikirleriniz olabilir.

Kahve falında bardak içinde su görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde bardak görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bardak içinde süt görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağın içinde balık görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına işarettir.

Kahve falında bardak içinde çay görmek hayallerinin suya düşeceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bardak içinde balık görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir