AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardağın içinde balık görmek

Kahve falında bardağın içinde balık görmek

Kahve falında bardağın içinde balık görmek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında bardağın içinde balık gördüyseniz:

  • İstemeden sarfettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Kahve falında bardak içinde balık görmek kimse ile tartışmayacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardağın içinde balık görmek iyileşeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde bardak görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına delalet eder.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında bardak içinde çay görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bardak içinde idrar görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bardak içinde süt görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir