AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak içinde balık görmek

Kahve falında bardak içinde balık görmek

Kahve falında bardak içinde balık görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, onlardan fayda göreceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bardak içinde balık gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel değil detaylarıyla ele almalısınız.

Kahve falında bardağın içinde balık görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında bardak içinde balık görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak içinde süt görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek ortak edineceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine inanılır.

Kahve falında bardak içinde çay görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bardak içinde idrar görmek üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepsi içinde bardak görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde bardak görmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir