AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak dolusu süt görmek

Kahve falında bardak dolusu süt görmek

Kahve falında bardak dolusu süt görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, şöhret ve hayır getireceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, takdir toplayacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında bardak dolusu süt gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Kahve falında bardak dolusu süt görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına rivayet eder.

Kahve falında bardak dolusu su içmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, ruhunun şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında bardak dolusu su görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Kahve falında oda dolusu süt görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kamyon dolusu süt görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kova dolusu süt görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere dolusu süt görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bardak süt görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir