AnaSayfa / Genel / Kahve falında barda oturmak

Kahve falında barda oturmak

Kahve falında barda oturmak yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında barda oturmak gördüyseniz:

  • Cazip teklifler veya davetler alırsanız ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında barda oturmak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına işarettir.

Kahve falında barda dans etmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, büyük başarıla kazanacağına inanılır.

Kahve falında barda olduğunu görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında barda içki içmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında barda çalışmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında barda bulunmak kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında barda çalıştığını görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini barda görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bereketin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir