AnaSayfa / Genel / Kahve falında barda çalışmak

Kahve falında barda çalışmak

Kahve falında barda çalışmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında barda çalışmak gördüyseniz:

  • Öte yandan birtakım nedenlerle evinizi değiştirebilir veya evinizde değişiklikleryapabilirsiniz.

Kahve falında barda çalışmak kazancın helal şekilde artırılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında barda bulunmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında barda olduğunu görmek yani babasına benzeyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Kahve falında barda oturmak yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında barda çalıştığını görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında barda içki içmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini barda görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında barda dans etmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, işlerinizin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir