AnaSayfa / Genel / Kahve falında barda olduğunu görmek

Kahve falında barda olduğunu görmek

Kahve falında barda olduğunu görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, tabiri caizse can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında barda olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizden başka kimseye güvenmemelisiniz.

Kahve falında barda oturmak ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında barda bulunmak az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini barda görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında barda çalıştığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına yorulur.

Kahve falında barda içki içmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında barda olduğunu görmek güzel bir iş fırsatına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulur.

Kahve falında barda dans etmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve fal sahibine dua edeceğine rivayet eder.

Kahve falında barda çalışmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, esenliğe kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir