AnaSayfa / Genel / Kahve falında barda dans etmek

Kahve falında barda dans etmek

Kahve falında barda dans etmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında barda dans etmek gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Kahve falında barda dans etmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini barda görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında barda olduğunu görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine delalettir.

Kahve falında barda bulunmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında barda çalıştığını görmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, konfor içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında barda oturmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında barda çalışmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında barda içki içmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir