AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini barda görmek

Kahve falında kendini barda görmek

Kahve falında kendini barda görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, tüm düzenin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini barda gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştiri çok fazla yapınıza uymadığı için.

Kahve falında barda dans etmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında barda bulunmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, stresten uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında barda çalıştığını görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında barda çalışmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında kendini barda görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında barda olduğunu görmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Kahve falında barda içki içmek sevdiği insana kavuşacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında barda oturmak bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir