AnaSayfa / Genel / Kahve falında barda bulunmak

Kahve falında barda bulunmak

Kahve falında barda bulunmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında barda bulunmak gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda farklı bir tavır geliştirebilirsiniz.

Kahve falında barda bulunmak bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında barda içki içmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında barda çalışmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Kahve falında barda olduğunu görmek maddi çıkmazların biteceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini barda görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında barda dans etmek yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında barda oturmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında barda çalıştığını görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir