AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız yamulması görmek

Kahve falında ağız yamulması görmek

Kahve falında ağız yamulması görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, üzüntü yaşamaya, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız yamulması gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler maddi açıdan size iyi gelebilir.

Kahve falında ağıza tükürmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızda et görmek ağız tadının yerinde kalacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında ağızda sakız görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işarettir.

Kahve falında ağızda şeker görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına yorulur.

Kahve falında ağız yamulması görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız kanamak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında ağızda cam kırığı görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızda karınca görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir