AnaSayfa / Genel / Kahve falında su basmak

Kahve falında su basmak

Kahve falında su basmak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su basmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık şeyler önermekten korkmayın.

Kahve falında eve su basmak eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında deniz suyuna basmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına işaret eder.

Kahve falında evine su basmak elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dükkanı su basmak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında mutfağı su basmak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su basmak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında başkasının evini su basmak kimseyle konuşmaz olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına yorulur.

Kahve falında banyoyu su basmak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir