AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak odasını su basmak

Kahve falında yatak odasını su basmak

Kahve falında yatak odasını su basmak başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, ruhunun dinleneceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatak odasını su basmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında yatak odasını su basmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine delalettir.

Kahve falında odayı su basmak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında yatak odasında su görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mutfağı su basmak çok yüksek mevkilerde bulunacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında bir yeri su basmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında işyerini su basmak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında deniz suyuna basmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına delalettir.

Kahve falında suya basmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir