AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur suyuna basmak

Kahve falında yağmur suyuna basmak

Kahve falında yağmur suyuna basmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur suyuna basmak gördüyseniz:

  • Değiştirilmesi zor durumlar zaman alabilir.

Kahve falında yağmur suyuna basmak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında su birikintisine basmak ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında işyerini su basmak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında mutfağı su basmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evine su basmak hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok başarılı işlere adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında ev su basmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, şeytanın aklına uyacağına inanılır.

Kahve falında eve su basmak kısmetlerin azalacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına tabir olunur.

Kahve falında yatak odasını su basmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir